
Demi’s Restaurant Μενού
Σαλάτες
Κρητικός Ντάκος
Κριθαρένιο παξιμάδι, ντομάτα, τυρί φέτα, ελιές, κάπαρη, φρέσκο κρεμμυδάκι, ελαιόλαδο και ρίγανη

Χωριάτικη Σαλάτα
Ντομάτα, αγγούρι, κρεμμύδι, πιπεριές, ελιές και φέτα με ελαιόλαδο και ρίγανη
Κρητικός Ντάκος
Κριθαρένιο παξιμάδι, ντομάτα, τυρί φέτα, ελιές, κάπαρη, φρέσκο κρεμμυδάκι, ελαιόλαδο και ρίγανη
Πράσινη Σαλάτα
Μαρούλι, ρόκα, φρέσκα κρεμμυδάκια και άνηθο με βινεγκρέτ
Τονοσαλάτα
Τόνος Αλοννήσου, μαρούλι, κόκκινο κρεμμύδι, ελιές, ραπανάκι με ελαιόλαδο, ρίγανη και φέτες λεμονιού στο πλάι
Βραστά Χόρτα
Βλίτα και ότι φρέσκο χόρτο εποχής
Παντζάρια Σαλάτα
Χρωματιστά παντζάρια
Ορεκτικά

Ψητά Λαχανικά με Μανούρι
Μελιτζάνες, κολοκυθάκια, μανιτάρια, πιπεριές πολύχρωμες, ντομάτα, μανούρι, ελιές, αγγούρι, ελαιόλαδο με φρέσκο βασιλικό και μαϊντανό με σάλτσα μελιού και ξύδι βαλσάμικο
Τζατζίκι
Αγγούρι, γιαούρτι, σκόρδο, ελαιόλαδο, άνηθο, φρέσκο κρεμμύδι και βαλσάμικο
Σαγανάκι Τυρί
Σκληρό τυρί τηγανισμένο
Γραβιέρα Τυρί
Σερβίρετε με μέλι
Γαρίδες Σαγανάκι
Γαρίδες με ούζο, φρέσκια ντομάτα, φρέσκο κρεμμυδάκι και φέτα τυρί
Ντολμαδάκια Γιαλατζή
Μπουγιουρντί
Φέτα, ντομάτα, καυτερή πιπεριά, ελαιόλαδο και ρίγανη
Ταραμοσαλάτα
Αυγά του ψαριού αλοιφή
Φέτα
Ελιές
Κρίταμα
Ελληνικό βότανο το οποίο βρίσκεται και μεγαλώνει στις πέτρες της θάλασσας
Φάβα
Κίτρινο όσπριο πουρέ
Ψητά Λαχανικά με Μανούρι
Μελιτζάνες, κολοκυθάκια, μανιτάρια, πιπεριές πολύχρωμες, ντομάτα, μανούρι, ελιές, αγγούρι, ελαιόλαδο με φρέσκο βασιλικό και μαϊντανό με σάλτσα μέλι και ξύδι βαλσάμικο
Τηγανητές Πατάτες
Φρεσκοκομμένες πατάτες
Μεζές
Ζυμαρικά

Λιγκουίνι Γαρίδες
Σπαγγέτι με Τόνο Αλοννήσου
Σπαγγέτι με τόνο Αλοννήσου σε φρέσκια σάλτσα ντομάτας
Λιγκουίνι Γαρίδες
Λιγκουίνι με γαρίδες σε φρέσκια σάλτσα ντομάτας
Ταλιατέλες με Λαχανικά
Ταλιατέλες με φρέσκα λαχανικά σε σάλτσα κρέμας, μπέικον προαιρετικό
Σπιτικά Φαγητά

Demi’s Κοτόπουλο Κάρρυ
Ειδική συνταγή του σεφ Ντέμη, σερβίρετε με ρύζι
Μουσακάς
Μελιτζάνες, κολοκυθάκια, πατάτες, κιμάς βοδινού με σάλτσα μπεσαμέλ
Demi’s Κοτόπουλο Κάρρυ
Μοναδική συνταγή του σεφ Ντέμη
σερβίρετε με ρύζι
Μαμαδίστικα Κεφτεδάκια
Μοσχαρίσιος κιμάς με κρεμμύδι, σκόρδο, δυόσμο, αυγό, σε σάλτσα ντομάτας και πιπεριάς
Μοσχάρι Κοκκινιστό
Σάλτσα ντομάτας με κόκκινο κρασί
Λαδερό Πιάτο Ημέρας
Ψάρια και Θαλασσινά

Ψάρια και Θαλασσινά
Τσιπούρα
Λαβράκι
Φαγκρί
Γαρίδες Ψητές
Καλαμάρι Ψητό
Αστακός
Ψητά Σχάρας

Demi’s Γη και Θάλασσα
Ειδική συνταγή του σεφ Ντέμη, φιλέτο μοσχαρίσιο και καραβίδες
Γη και Θάλασσα
Φιλέτο μοσχαρίσιο και καραβίδες
Αρνίσια Παϊδάκια
Προβατίνα Παϊδάκια
Χοιρινή Μπριζόλα
Σταβλίσια Χοιρινή
Μπριζόλα κόντρα με φιλέτο, T-Bone
Φιλέτο Μοσχαρίσιο
Λουκάνικο Πικάντικο
Λουκάνικο Πρόβειο
Φιλέτο Κοτόπουλο στη σχάρα
Ποτά

Κρασιά
Την Πελοπόννησο επιλέξαμε για το επιτραπέζιο κρασί μας και συγκεκριμένα τη Νεμέα.
Όπως και για την καλή συλλογή μας από εμφιαλωμένα κρασιά.
Οινοπνευματώδη
Μπύρα, Ρετσίνα, Κρασί, Ούζο, Τσίπουρο, Κοκτέιλ
Αναψυκτικά
Καφέδες
Επιδόρπιο




